Werken bij

Kom werken bij VDH Transport

Bij VDH Transport werken we met een platte organisatie waardoor er snel geschakeld kan worden en iedereen elkaar goed kent. Medewerkers kunnen met vragen eenvoudig binnen stappen of contact opnemen om de juiste persoon te spreken. Dit zorgt voor een prettige en informele samenwerking tussen de collega’s op kantoor en de chauffeurs op de weg. Ondanks dat we onderdeel uitmaken van een grote groep, is de sfeer van een familiebedrijf gebleven.

Het kleine team binnen stuurt de circa 30 auto’s aan vanuit onze vestiging in Tiel. We werken met jonge, goed onderhouden Scania vrachtwagens. Onze combinaties zijn divers. Dat maakt dat we een grote diversiteit aan goederen kunnen vervoeren wat het werk afwisselend maakt. Daarnaast krijgen onze auto’s elke zaterdag een wasbeurt zodat ze schoon aan een nieuw werkweek kunnen beginnen.

Niet alleen ons wagenpark ziet er netjes uit. Van onze chauffeurs vragen wij ook een klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen. Onze chauffeurs worden voorzien van bedrijfskleding en schoenen voor veiligheid. Naast uiterlijk vinden we het ook belangrijk dan onze chauffeurs zich kunnen ontwikkelen. Zo zorgen wij voor opleidingen die bijdragen om te kunnen doorgroeien naar een ander soort transport of van bijrijder naar chauffeur.

Naast een goede werkomgeving vinden we ook het onderlinge sfeer belangrijk Zo organiseren we jaarlijks een BBQ en sluiten we het jaar af met onze gezellige Kerstborrel. Vanuit de groep wordt er met enige regelmaat een groot bedrijfsfeest georganiseerd samen met alle overige bedrijven.

Heb jij interesse om ons team te versterken?

Stap dan gerust eens bij ons binnen voor een kennismaking en een bakkie koffie.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: